Filmhét

ELINDULT A NEVEZÉS A 3. MAGYAR FILMDÍJ VERSENYÉRE! 

A Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával 2018. február 8-11. között a Corvin moziban rendezi meg a 4. Magyar Filmhetet. A Magyar Filmdíjak ünnepélyes díjátadója március 11-én lesz. A filmalkotásaikat a filmelőállítók vagy a filmalkotók 2018. január 14-ig regisztrálhatják.

A 4. Magyar Filmhétre a 2017. január 1. – 2017. december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehet nevezni öt kategóriában: játékfilm, tévéfilm, dokumentumfilm, kisjátékfilm, animáció. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhat a 4. Magyar Filmhétre. A benevezett filmekből a Magyar Filmakadémia Egyesület tagjai titkos szavazással jelölik ki az 5-5 legjobb alkotást, amelyeket a Corvin moziban vetítenek majd a 4. Magyar Filmhéten.

 

Nevezni a http://magyarfilmakademia.hu/hu/nevezes oldalon lehetséges. Annak feltételeiről bővebb információ a Magyar Filmakadémia oldalán (www.magyarfilmakademia.hu) található. Kapcsolat: info@magyarfilmakademia.hu