Az Égig érő Fa - a Küszöb

Játékidő: 12'10" perc
Szinopszis

Réges rég, az Égig Érő Fát egy Tündér vigyázta, így az örökké virágzott, lombjait csodás lények lakták, az emberek viszont nyomorbéltek árnyékában. Ám egy nap, egy ifjú megmászta a Fát, túljárt az őrködő Sárkány eszén, és a tündér elé lépett. A Tündér beleszeretett vele ment a népe közé, elhozta az Ember virágkorát. A Tündérés az ifjú bölcsen uralkodott és leánygyermekük született. A Fa azonban korhadni kezdett. Hogy mindkét világot megóvja, a Tündér segítőket gyűjtött maga köré: Táltosoknak nevezte őket. Ám egy nap a Tündér meghalt és az egyensúly felborult.
Ekkor a Sárkány leszállt a Fa tetejéről és elrabolta a Tündér leányát. Csak az utolsó Táltos mert eléállni, ám elbukott, hátrahagyva tanítványát, Nimródot. Az özvegy uralkodó fele királyságát és lányának kezét ajánlotta annak, ki visszahozza őt. Nimród egy csapat kalandorral indul el a Fához vezető úton.
Nimród rémálmában újraéli mesterének, elveszítését a Sárkánnyal vívott ütközetben. Mikor magához tér, Csapattársai, Zoárd, Zille és Gilvád éppen azon tanácskoznak, milyen úton érik el a Fa világába vezető Küszöböt. Nimród, mestere tanításai alapján vezeti őket, a csillagokat követve, míg, viszontagságos úton át a Küszöbhöz érkeznek. A csapat hátrahagyja Nimródot, hiszen felkészületlennek tűnik a kalandra. Mikor azonban egy félelmetes szörnyeteggel kerülnek szembe és alul maradnak a küzdelemben, Nimród menti meg őket, varázserejét és tudását felhasználva.

Mikor játsszák?

2017-02-27 16:45 - Terem 8

Online jegyvásárlás

2017-02-28 16:00 - Terem 8

Online jegyvásárlás

2017-03-01 16:00 - Terem 8

Online jegyvásárlás

2017-03-02 16:30 - Terem 8

Online jegyvásárlás

2017-03-03 16:15 - Terem 7

Online jegyvásárlás

2017-03-03 20:00 - Terem 8

Online jegyvásárlás

2017-03-04 16:00 - Terem 6

Online jegyvásárlás

Rendező
Nagy Marci,Kovács Márton,Hermán Árpád
Producer
Lajos Tamás
Vágó
Czakó Judit
Hangmérnök
Studio H – Ruskó Péter, Pejkó Balázs, Sabák Péter, Rochlitz Tamás
Zeneszerző
Parádi Gergely
Animáció
Takács Anikó, Bera Nándor, Burján Gergö, Ujj Bea, Czipa Ildikó, B. Nagy Ervin, Baumgartner Zsolt, Lanczinger Mátyás, Janoch Lívia, Juhász Márk, Horog Péter, Sebesvári Soma, Váradi Szilveszter, Kovács Adrienn, Pintér Márk, Antali Gabriella, CINEMON stúdió,
Stáb
3D modellezés: Bogdán Zoltán Textura: Tarr Péter Háttér: Horváth Molnár Panna, Kelen Bálint, Simonyi Enikö, Tompa Borbála Produkciós Könyvelő: Neuner Mónika Produkciós Munkatársak: Sípos Anna, Forgon Andrea Gyártásvezető: Köves Ábel

Képek letöltése: